Forma biroului Ionescu Law, avocati penalisti specializati in drept penal rutier

Depășire neregulamentară

Peste 2.800 clienți au apelat la serviciile noastre de reprezentare. Echipa noastră de avocați experimentați este pregătită să vă sprijine în rezolvarea problemelor juridice cu profesionalism și integritate

sau

Perspectivă

Depășirea neregulamentară a altor autovehicule este, fără îndoială, una dintre cele mai frecvent întâlnite fapte sancționate contravențional pe teritoriul României. Aceasta este urmată de alte fapte contravenționale precum trecerea pe culoarea roșie a semaforului electric și neacordarea de prioritate participanților la trafic care au acest drept.

 

Când vine vorba despre aplicarea amenzilor pentru aceste fapte, este des întâlnit ca situația de fapt descrisă în conținutul procesului-verbal să nu corespundă cu realitatea. Aceasta poate duce la sancționarea contravențională a unei persoane nevinovate. Așadar, este important să contestați această amendă dacă credeți că ați fost sancționat pe nedrept și să apelați la un avocat specializat în domeniul legislației rutiere pentru a vă ajuta în acest proces.

 

Este important să știți că, atunci când vine vorba despre aplicarea amenzilor pentru neacordarea de prioritate, acestea vin sub forma de puncte de penalizare, care sunt contorizate de către organele de poliție. Aceste puncte de penalizare au un impact major asupra permisului de conducere, deoarece la acumularea a 15 puncte, permisul dumneavoastră de conducere va fi suspendat pentru o perioadă determinată. Astfel, este esențial să luați în considerare contestarea acestor amenzi, mai ales dacă credeți că nu sunteți vinovat sau dacă există circumstanțe atenuante care ar putea fi luate în considerare.

 

Prin intermediul plângerii contravenționale, veți avea ocazia să vă prezentați propriile argumente și dovezi în fața unui judecător, care va lua în considerare toate aspectele cazului înainte de a lua o decizie finală. De asemenea, este important să știți că există un termen limită de 15 zile pentru contestarea acestor amenzi, așa că nu ezitați să acționați cât mai curând posibil pentru a vă proteja drepturile și pentru a evita consecințele negative asupra permisului de conducere.

 

Nu lăsați stresul de a depune o plângere contravențională să vă rețină. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să facem procesul cât mai ușor posibil pentru dumneavoastră.

Specializați în drept contravențional

Misiunea noastră este de a vă oferi asistență juridică de specialitate și îndrumare adaptată la nevoile dumneavoastră specifice. Înțelegem că fiecare situație juridică este unică și suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluțiile potrivite. Echipa noastră de avocați cu experiență este pregătită să vă abordeze preocupările și să lucreze împreună cu dumneavoastră pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

 

Echipa noastră specializată în dreptul contravențional efectuează o analiză amănunțită a procesului-verbal de contravenție, având ca obiectiv identificarea oricăror erori care ar putea duce la anularea procesului-verbal și redobândirea permisului de conducere. Ne bazăm pe experiența noastră extinsă pentru a poziționa strategic clientul într-o poziție cât mai favorabilă.

Analizarea procesului-verbal

În urma unei analize meticuloase, punem sub lupa fiecare detaliu al procesului-verbal de contravenție, începând de la modul în care autoritățile au respectat procedurile legale, până la prezentarea integrală a tuturor faptelor și circumstanțelor relevante. Misiunea noastră este să dezvăluim cu precizie orice inexactități sau nereguli care ar putea pune în pericol temeinicia procesului-verbal.

 

Prin intermediul expertizei noastre specializate în dreptul contravențional, analizăm atent modul în care fiecare etapă a procesului-verbal a fost desfășurată. Aceasta include verificarea riguroasă a respectării tuturor regulilor și procedurilor legale de către agentul de poliție. Suntem dedicați descoperirii și evidențierii oricăror deficiențe sau omisiuni care ar putea influența negativ corectitudinea și autenticitatea sancțiunii aplicate.

 

Obiectivul nostru principal este de a vă oferi apărare puternică și eficientă. Prin descoperirea oricăror erori sau nereguli, vă ajutăm să vă protejați drepturile și să luptați pentru rezolvarea corectă a situației dumneavoastră legale.

Strategii complexe

Cu baza noastră solidă de cunoștințe în domeniul dreptului rutier și contravențional, ne străduim să dezvoltăm strategii de apărare personalizate pentru fiecare caz în parte. Abordăm fiecare situație cu o atenție meticuloasă la detalii și o înțelegere profundă a aspectelor legale implicate.

 

În procesul de dezvoltare a strategiilor de apărare, ne concentrăm pe identificarea argumentelor puternice care să sprijine cu fermitate poziția clientului nostru în fața instanței. În același timp, căutăm să aducem la lumină orice probă relevantă care să ne susțină cauza.

 

Având în vedere complexitatea legilor și regulamentelor în domeniul rutier și contravențional, abordarea noastră este orientată spre detalii. Încercăm să găsim soluții creative și eficiente pentru fiecare caz, adaptându-ne la circumstanțele specifice și căutând modalități de a obține rezultate favorabile pentru clientul nostru.

Cuprins

Distribuie