Firma noastră

Introducere

La Ionescu Law suntem mai mult decât simpli experți în domeniul legal. Suntem partenerii dumneavoastră în navigarea în lumea complexă a legii și a afacerilor. Fondată în 2021 de către domnul avocat Ionescu Virgiliu-Ionuț, firma noastră poate părea tânără, dar echipa noastră de avocați experimentați aduce o bogată experiență în fiecare caz.

 

Cu sediul în centrul Bucureștiului, suntem specializați în oferirea de soluții juridice personalizate pentru afaceri de toate dimensiunile și pentru persoanele fizice deopotrivă.

 

Specializări

Soluții pentru afaceri

Ne specializăm în furnizarea de soluții cuprinzătoare pentru afaceri, de la consultanță strategică pentru înființarea companiilor, până la modificări ale acestora și recuperarea datoriilor. Echipa noastră dedicată este angajată să ajute afacerile să prospere, oferind sfaturi și soluții juridice într-o modalitate pragmatică.

 

Consultanță și reprezentare juridică pentru persoane fizice

Angajamentul nostru față de lege se extinde dincolo de lumea corporativă. Oferim îndrumare juridică pentru persoanele fizice, acoperind dreptul penal pentru infracțiuni rutiere și economice, precum și dreptul civil pentru contestarea amenzilor rutiere și recuperarea daunelor din accidentele rutiere.

 

Valori

Excelența

Ne supunem celor mai înalte standarde, asigurându-ne că fiecare soluție juridică pe care o oferim este de cea mai înaltă calitate. Angajamentul nostru față de excelență este neclintit și asta ne diferențiază.

 

Integritate

Integritatea este temelia practicii noastre. Garantăm cel mai înațt nivel de onestitate, transparență și conduită etică. Clienții noștri au încredere în noi să menținem cele mai înalte standarde morale și profesionale.

 

Abordare centrată pe nevoile clientului

Înțelegem că fiecare client este unic, cu nevoi și obiective distincte. De aceea, avem o abordare centrată pe client, adaptând strategiile noastre juridice pentru a se potrivi fiecărei persoane sau afacere. Succesul dumneavoastră este și succesul nostru.