Forma biroului Ionescu Law, avocati penalisti specializati in drept penal rutier

Biciclete și trotinete electrice

Peste 2.800 clienți au apelat la serviciile noastre de reprezentare. Echipa noastră de avocați experimentați este pregătită să vă sprijine în rezolvarea problemelor juridice cu profesionalism și integritate

sau

Perspectivă

Asigurările auto obligatorii sunt concepute pentru a vă oferi o protecție financiară în cazul unui accident rutier în care au fost implicate biciclete sau trotinete electrice. Înțelegem că un accident cu un astfel de vehicul poate reprezenta un moment stresant, dar cu ajutorul avocaților noștri specializați în asigurări de răspundere civilă, vă vom face procesul cât mai ușor posibil. 

 

Nu lăsați stresul birocratic să vă țină din recuperarea daunelor pe care le meritați. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să facem procesul cât mai ușor posibil pentru dumneavoastră.

Specializați în recuperarea daunelor din accidente

Ionescu Law a reușită strângă o echipă experimentată de avocați specializați în oferirea de asistență legală de înaltă calitate pentru recuperarea daunelor rezultate din accidente auto. Înțelegem că un accident rutier poate avea consecințe serioase asupra vieții dumneavoastră și a bunurilor personale și suntem aici pentru a vă ajuta să vă revendicați drepturile.

 

Cu o echipă de avocați experimentați în domeniul legislației rutiere, suntem dedicați reprezentării intereselor dumneavoastră în fața asigurătorilor și a altor părți implicate. Ne folosim de expertiza acumulată pentru a evalua cu atenție circumstanțele accidentului și pentru a vă asista în obținerea compensației cuvenite pentru daunele suferite.

 

Fie că este vorba despre daune materiale, daune morale sau alte pierderi asociate unui accident auto, suntem aici să vă oferim suportul legal necesar pentru a vă recupera drepturile. La Ionescu Law, punem accent pe rezultate și vă asigurăm că veți beneficia de cea mai bună reprezentare pentru a vă proteja interesele în urma unui accident auto. Contactați-ne astăzi pentru a discuta mai în detaliu despre cum vă putem ajuta să recuperați daunele din accidentul dumneavoastră.

Cine poate solicita daune

Trotinetele electrice, cunoscute și sub numele de scutere electrice, au devenit rapid un mod de transport popular în orașele din întreaga lume. Acestea oferă o alternativă convenabilă și ecologică la mașini și scutere tradiționale. Cu toate acestea, odată cu creșterea numărului de accidente de trotinete electrice, crește și incidența discuțiilor privind răspunderea pentru aceste incidente.

 

Ascensiunea scuterelor electrice a adus un nou set de provocări juridice, iar accidentele în care sunt implicate astfel de vehicule, din ce în ce mai frecvente, indică vremelnic ceea ce va urma. Trotinetele electrice prezintă un set unic de riscuri atât pentru conducători, cât și pentru pietoni, și există o nevoie tot mai mare de reglementări clare pentru a aborda aceste riscuri

 

În România există două tipuri de asigurări auto (RCA și CASCO) iar fiecare acoperă anumite daune , cum ar fi:

  • daunele produse vehiculului dumneavoastră sau;
  • daunele provocate de vehiculul dumneavoastră asupra unei persoane sau a vehiculului altcuiva.

 

În plus, în funcție de polița dumneavoastră de asigurare pot fi asigurate și alte riscuri, cum ar fi daunele rezultate în urma unor dezastre naturale sau a unui furt.

 

Știm că este posibil ca unii asiguratori să nu vă ofere întotdeauna suma la care sunteți îndreptățit și să încerce chiar să vă facă vinovat de producerea daunelor pentru a nu plăti nimic. Aici intervenim noi. Echipa noastră de avocați cu experiență în asigurări auto vă va ajuta să treceți cu ușurință prin procesul de revendicare a sumelor care vi se cuvin și să primiți despăgubirea integrală pe care o meritați.

Strategii complexe

Cu baza noastră solidă de cunoștințe în domeniul dreptului rutier și dreptul asigurărilor, ne străduim să dezvoltăm strategii de apărare personalizate pentru fiecare caz în parte. Abordăm fiecare situație cu o atenție meticuloasă la detalii și o înțelegere profundă a aspectelor legale implicate.

 

În procesul de dezvoltare a strategiilor ne concentrăm pe identificarea argumentelor puternice care să sprijine cu fermitate poziția clientului nostru în fața instanței. În același timp, căutăm să aducem la lumină orice probă relevantă care să ne susțină cauza.

 

Având în vedere complexitatea legilor și regulamentelor în domeniul rutier și asigurator, abordarea noastră este orientată spre detalii. Încercăm să găsim soluții creative și eficiente pentru fiecare caz, adaptându-ne la circumstanțele specifice și căutând modalități de a obține rezultate favorabile pentru clientul nostru.

Cuprins

Distribuie