★ Evaluare de 4,8/5 conform 2.620 recenzii

Obțineți despăgubiri din accidentele auto

Parbriz spart ca urmare a unui incident auto cu alcool la volan. Apelati la avocati specializati din Bucuresti, IonescuLaw.

sau

Procesul de obținere al
daunelor

2

Noi vă vom reprezenta
în fața tuturor autorităților

3

Obțineți daunele financiare
cuvenite

De ce să ne alegeți?

Pe cont propriu

Risc crescut

Fără cunoștințe juridice, riscați să faceți greșeli costisitoare în procesul legal.

Confuzie și stres

Procesul juridic poate fi copleșitor și stresant fără suportul unui specialist.

Șanse reduse

Fără expertiză legală, șansele de a obține rezultate favorabile scad semnificativ.

Timp pierdut

Pregătirea documentelor, cercetarea și pregătirea pentru instanță solicită mult timp și efort.

Despăgubiri minimale

Sumele obținute pot fi mult mai mici în comparație cu sumele obținute de noi

Cu ajutorul nostru

Fără riscuri

Beneficiați de echipa noastră cu experiență specializată în recuperarea daunelor.

Șanse de succes

Avem un istoric dovedit de obținere a rezultatelor pozitive pentru clienții noștri.

Economisești timp

Lăsându-ne să ne ocupăm de cazul tău, economisești timp și scăpați de stres.

Apărare personalizată

Construim o apărare adaptată cazului dvs., folosindu-ne de cunoștințele noastre avansate.

Nu câștigați, nu plățiti

Ne asumăm riscul reprezentării fără a fi plătiți în avans. Suntem plătiți când sunteți și dvs.

De ce ne aleg clientii?

Cu ajutorul nostru →

Pe cont propriu →

Ce spun clienții noștri

Daniel D.
Daniel D.
Read More
Am avut recent o experienta excelenta cu cabinetul IonescuLaw. Ca avocat, a demonstrat un nivel remarcabil de competenta si profesionalism in solutionarea cazului meu. Cu o atentie atenta la detalii si o expertiza solida in domeniul legal, a reusit sa ma ghideze in mod eficient pe tot parcursul procesului.
Ana P.
Ana P.
Read More
Domnul avocat Ionescu m-a ajutat în obținerea despăgubirilor ca urmare a accidentului în care am fost implicată. Recomand cu încredere!
Eugen M.
Eugen M.
Read More
O echipă care acționează cu responsabilitate, corectitudine, bună-credință și promptitudine în exercitarea îndatoririlor pentru care au fost angajați. Felicitări tuturor!
Anton N.
Anton N.
Read More
Serviciile dlui. avocat Ionescu au fost cu adevărat impresionante! Am avut nevoie de asistență legală de urgență și el s-a mișcat incredibil de rapid. În doar câteva ore de la contactarea lui, am semnat contractul și am furnizat toate documentele necesare. În următoarea zi, deja aveam permisul de conducere înapoi.
Bianca M.
Bianca M.
Read More
Sunt profund recunoscătoare dlui. avocat pentru ajutorul său de neegalat. Nu doar că a acționat rapid, dar a dat dovadă și de o atenție deosebită pentru detalii. Procesul de ridicare a permisului a fost lipsit de stres datorită explicațiilor sale. Îl recomand cu încredere oricui are nevoie de asistență legală promptă și de încredere.
Maria C.
Maria C.
Read More
Îl recomand pe domnul avocat Ionescu Ionuț pentru promptitudinea de care a dat dovadă în rezolvarea problemei soțului cu permisul de conducere.

Întrebări frecvente

Atunci când ne contactați, vom aranja o analiză gratuită a cazului dumneavoastră – uneori chiar în aceeași zi. Dacă nu puteți veni la unul dintre birourile noastre, vă putem oferi o consultație prin telefon sau prin e-mail.

 

Consultația inițială va dura între 10 și 15 minute, timp în care vă vom adresa mai multe întrebări despre problema pe care o întâmpinați pentru a vedea cum vă putem ajuta. Această întâlnire este, de asemenea, ocazia dumneavoastră de a pune întrebări despre ceea ce vă puteți aștepta în timpul procesului și despre modul în care ne vom ocupa de contestarea amenzii și recuperarea permisului de conducere. 

 

Dorim să ne asigurăm că vă simțiți cu adevărat siguri că Ionescu Law este firma de avocați din București, potrivită pentru dumneavoastră. Amintiți-vă, nu trebuie să ne alegeți dacă nu doriți, și nu vă vom presa niciodată să luați o decizie

 

Pentru obținerea despăgubirilor în urma unui accident auto, legea de referință este Legea nr. 132/2017. Această lege protejează drepturile victimelor accidentelor rutiere și oferă posibilitatea de a solicita despăgubiri materiale și morale, conform prevederilor sale.

 

Avocații noștri specializați vă pot asista în procesul de obținere a drepturilor dvs. în conformitate cu această lege.

Persoanele vătămate în urma unui accident auto pot solicita despăgubiri de natură materială, care acoperă cheltuieli precum investigații medicale, pierderea venitului lunar, costurile cu asistența medicală și îngrijirea, sau cheltuieli aferente decesului, cum ar fi cele pentru înmormântare și repatriere, printre altele. De asemenea, pot fi acordate despăgubiri de natură morală, care se referă la traumele emoționale și psihice suferite.

 

Limitele maxime pentru despăgubiri în cazul vătămărilor corporale sau decesului sunt de 6.070.000 de euro, iar în cazul pagubelor materiale, limitele maxime ajung la 1.220.000 de euro. Este important să consultați un avocat specializat în domeniul accidentelor auto pentru a vă asigura că solicitați toate drepturile la care aveți dreptul în temeiul legii.

Pentru a putea solicita despăgubiri în urma unui accident rutier, trebuie să știți că termenul maxim este de 3 ani de la data producerii accidentului. Este esențial să acționați în acest interval de timp pentru a vă proteja drepturile și a putea obține compensația pe care o meritați conform legii. Consultând un avocat specializat în accidente auto, veți avea asistența necesară pentru a respecta acest termen și a vă urmări cererea de despăgubire în mod corespunzător.

Atunci când persoana responsabilă pentru accident nu are o poliță de asigurare RCA valabilă, specialiștii care se ocupă de caz pot solicita despăgubiri de la Fondul de Protecție a Victimelor Străzii. Această instituție asigură o sursă de compensare pentru victimele accidentelor rutiere în situațiile în care nu există o asigurare RCA valabilă pentru a acoperi pagubele. Prin intermediul asistenței juridice corespunzătoare puteți obține compensația cuvenită în astfel de cazuri. Este esențial să consultați un avocat specializat în acest domeniu pentru a vă asigura că vă protejați drepturile în mod corespunzător.

Nu lăsați timpul să curgă în defavoarea dumneavoastră!