★ Evaluare de 4,8/5 conform 2.620 recenzii

Avocați specializați în dosare penale pentru alcool la volan

Parbriz spart ca urmare a unui incident auto cu alcool la volan. Apelati la avocati specializati din Bucuresti, IonescuLaw.

sau

Procesul de reprezentare

2

Noi vă vom reprezenta
în fața tuturor autorităților

3

Construim apărarea
împreună

De ce să ne alegeți?

Pe cont propriu

Risc crescut

Fără cunoștințe juridice, riscați să faceți greșeli costisitoare în procesul legal.

Confuzie și stres

Procesul juridic poate fi copleșitor și stresant fără suportul unui specialist.

Șanse reduse

Fără expertiză legală, șansele de a obține rezultate favorabile scad semnificativ.

Timp pierdut

Pregătirea documentelor, cercetarea și pregătirea pentru instanță solicită mult timp și efort.

Sentințe nefavorabile

Lipsa expertizei avocaților penaliști specializați conduce la obținerea unor sentințe penale nefavorabile

Cu ajutorul nostru

Fără riscuri

Beneficiați de echipa noastră cu experiență specializată în domeniul penal

Șanse de succes

Avem un istoric dovedit de obținere a rezultatelor potrivite pentru clienții noștri.

Economisești timp

Lăsându-ne să ne ocupăm de cazul tău, economisești timp și scăpați de stres.

Apărare personalizată

Construim o apărare adaptată cazului dvs., folosindu-ne de cunoștințele noastre avansate.

Onorarii transparente

Fluxul clienților ne permite orientarea către onorarii minimale și menținerea unei calități înalte pentru reprezentarea oferită

De ce ne aleg clientii?

Cu ajutorul nostru →

Pe cont propriu →

Ce spun clienții noștri

Daniel D.
Daniel D.
Read More
Am avut recent o experienta excelenta cu cabinetul IonescuLaw. Ca avocat, a demonstrat un nivel remarcabil de competenta si profesionalism in solutionarea cazului meu. Cu o atentie atenta la detalii si o expertiza solida in domeniul legal, a reusit sa ma ghideze in mod eficient pe tot parcursul procesului.
Ana P.
Ana P.
Read More
Domnul avocat Ionescu m-a ajutat în obținerea despăgubirilor ca urmare a accidentului în care am fost implicată. Recomand cu încredere!
Eugen M.
Eugen M.
Read More
O echipă care acționează cu responsabilitate, corectitudine, bună-credință și promptitudine în exercitarea îndatoririlor pentru care au fost angajați. Felicitări tuturor!
Anton N.
Anton N.
Read More
Serviciile dlui. avocat Ionescu au fost cu adevărat impresionante! Am avut nevoie de asistență legală de urgență și el s-a mișcat incredibil de rapid. În doar câteva ore de la contactarea lui, am semnat contractul și am furnizat toate documentele necesare. În următoarea zi, deja aveam permisul de conducere înapoi.
Bianca M.
Bianca M.
Read More
Sunt profund recunoscătoare dlui. avocat pentru ajutorul său de neegalat. Nu doar că a acționat rapid, dar a dat dovadă și de o atenție deosebită pentru detalii. Procesul de ridicare a permisului a fost lipsit de stres datorită explicațiilor sale. Îl recomand cu încredere oricui are nevoie de asistență legală promptă și de încredere.
Maria C.
Maria C.
Read More
Îl recomand pe domnul avocat Ionescu Ionuț pentru promptitudinea de care a dat dovadă în rezolvarea problemei soțului cu permisul de conducere.

Întrebări frecvente

Atunci când ne contactați, vom aranja o analiză gratuită a cazului dumneavoastră – uneori chiar în aceeași zi. Dacă nu puteți veni la unul dintre birourile noastre, vă putem oferi o consultație prin telefon sau prin e-mail.

 

Consultația inițială va dura între 10 și 15 minute, timp în care vă vom adresa mai multe întrebări despre problema pe care o întâmpinați pentru a vedea cum vă putem ajuta. Această întâlnire este, de asemenea, ocazia dumneavoastră de a pune întrebări despre ceea ce vă puteți aștepta în timpul procesului și despre modul în care ne vom ocupa de contestarea amenzii și recuperarea permisului de conducere. 

 

Dorim să ne asigurăm că vă simțiți cu adevărat siguri că Ionescu Law este firma de avocați din București, potrivită pentru dumneavoastră. Amintiți-vă, nu trebuie să ne alegeți dacă nu doriți, și nu vă vom presa niciodată să luați o decizie

 

Conducerea unui autovehicul după ce ai băut alcool este o faptă gravă, care se consideră infracțiune și se sancționează cu închisoarea sau amenda penală, conform legii. Codul Penal prevede pedepse cu închisoarea de la 1 la 5 ani pentru această infracțiune, în funcție de gravitatea situației.

Suplimentar îți poate fi anulat permisul de conducere sau îți poate fi aplicată obligația de a nu mai conduce pe o perioadă de la 2 la 5 ani.

Dacă ești prins conducând după ce ai consumat alcool, riști să fii cercetat penal și să-ți pierzi permisul de conducere. Poliția îți va reține permisul și îți va deschide un dosar penal pentru alcoolemie, în care va trebui să dai o declarație în legătură cu fapta ta. Dosarul va fi trimis apoi la parchet, care va decide dacă vei fi trimis în judecată sau nu. 


În plus, poliția te va duce la un spital sau la INML pentru a-ți recolta probe biologice (sânge) pentru a stabili nivelul de alcool din organism. Dacă refuzi să-ți dai probele biologice, comiți o altă infracțiune, care este mai gravă și se pedepsește tot cu închisoarea.

Dacă ai dosar penal pentru alcool nu vei mai putea conduce până când nu se va termina procesul, în instanță. Aceasta va decide dacă îți vei păstra permisul de conducere sau dacă îl va anula. Trebuie să știi că dacă te urci la volan fără permis, vei comite o altă infracțiune, care se sancționează tot cu închisoarea sau amenda penală.

Dacă ai fost prins conducând sub influența alcoolului, te afli într-o situație delicată, care poate avea consecințe grave asupra vieții tale. Un dosar penal pentru alcool la volan poate duce la anularea permisului, la închisoare sau la amenzi penale greu de suportat. De aceea, este important să ai un avocat care să te sfătuiască și să te reprezinte în fața poliției și a instanței. Un avocat îți poate apăra drepturile, îți poate explica opțiunile legale și îți poate susține cauza în mod profesionist.

Nu lăsați timpul să curgă în defavoarea dumneavoastră!